Јединствена Србија - Земун -

Блог Општинског одбора Земун, политичке организације Јединствена Србија

Коалиција СПС, ПУПС, Јединствена Србија предала листу за изборе у Земуну

Аутор domacinskizemun | 30 Април, 2009 | read_nums (285)

  Коалиција Социјалистичка партија Србије (СПС) - ПУПС - Јединствена Србија (ЈС), предала је данас листу кандидата за одборнике за локалне изборе који треба да се одржее 7. јуна у општини Земун

  Председник градског одбора СПС-а Александар Антић рекао је дда та коалиција са пуно оптимизма очекује предстојеће изборе чији је носилац председник те странке Ивица Дачић.

  "Разлози за тај оптимизам пре свега леже у чињеници да ова коалиција заиста представља најбољи избор за грађане, јер је једна савршена комбинација социјалне правде, домаћинског односа и развојног програма који у значајној мери треба да унапреде живот у Земуну", истакао је Антић.

  Председник градског одбора ПУПС-а Милан Кркобабић казао је да се та коалиција бори за бесплатан градски превоз за све Земунце старије од 65 година, као и кварталну помоћ за социјално угрожене категорије становништва, коју је, управо, у градском парламенту иницирала та коалиција, као и развој инфраструктуре.

  Председница општинског одбора Јединствене Србије у Земуну Олга Зорић рекла је да та странка први пут излази на локалне изборе у тој општини, јер имају кандидате који су спремни и одлучни да од Земуна направе оно што је та партија успела да направи од општине Јагодина.

  Ванредни локални избори у општинама Земун и Вождовац заказани су за 7. јун 2009. године, јер је скупштина Београда 5. марта 2009. године распустила редовне и поставила привремене органе управе.


1 Коментари & 0 Трекбекови од "Коалиција СПС, ПУПС, Јединствена Србија предала листу за изборе у Земуну"

  Its not my first time to visit this web site, i am visiting this website dailly
  and obtain good data from here daily.

  Аутор women clothing range 26 Март 2014, 02:29
Додај коментар

Запамти ме

Архива

Линкови